Glömde ju skriva att jag i fredags vägde mig som jag skulle, och det har minskat lite till, 105,7 kilo. Bra bra, det går åt rätt håll i varje fall!
Ja, vikten har envist bitit sig fast på 107,4 kg nu. Bläää och fyyy, men jag ska fortsätta, precis som innan. Jag tycker ändå att det känns lite lösare på kläder och så. Skulle ju ta och mäta mig också, men det blir liksom inte av. Ska dock sluta väga mig nästan varje dag, för det är ju verkligen ingen mening. Tänkte byta vägdag till fredag morgon istället, eftersom jag under helgen äter mat enligt LCHF, medan jag i veckorna äter Cambridge, förutom middag enligt LCHF.

Det ska bli bra, tror jag. Och envis tänker också jag vara, så får vi se vem som vinner, jag eller vågen.

Ikväll ska jag prova en fiskgratäng med spenat och parmesanost samt grädde. Mums!
Vågen visar stabilt på 107,0 kilo, men det är okej, jag var över 108 för ett par dagar sen, oklart varför, då jag inte gjort eller ätit något speciellt.

Igår blev det tacos och då åt jag ett tortillabröd och ett skal, som var big no no egentligen. Svårt att äta tacos utan något bara, men vet att det finns alternativ, jag ska bara hitta dem :)

Nu är det äntligen fredag igen och det har bara blivit en kort promenad i veckan, och en lite längre igår på arbetstid, då jag skulle till ett ställe en bit bort. Jag fortsätter kämpa!
Tyvärr står det stilla på vågen just nu, men det har nog en del med att göra att jag gått över på LCHF mer och mer. Jag håller mig mätt och går inte upp i vikt så det får ju anses vara okej ändå, dessutom rör jag inte på mig så mycket som jag borde. Jag är varken missnöjd eller nöjd, utan ska fortsätta på detta, en blandning av LCHF och Cambridge, för ibland är det ju så att det bara helt plötsligt börjar försvinna igen. Tror sånt har mycket att göra med olika saker som sker i kroppen också. Jag ska inte ge upp, är fortfarande GRYMT motiverad!
Jag har varit igång lite grann och samtidigt provat några nya LCHF-recept. Har inte hänt så mycket på vågen, men det kommer, no stress. Detta ska bli en livsstil ju.

Motivationen är fortfarande på topp!
Dagens frukost:

Två stekta ägg, purjolök, tonfisk i olja samt majonäs. MUMS!

Igår kväll bjöd jag [mannen] på renskav med champinjonsallad, enligt recept av Ulrika Davidsson. Det var gott, men däremot syndade vi lite med några glas vin. Det känns okej ändå, och inte omöjligt att det blir ett par glas även ikväll. Förra helgen drack jag inget alls, men nu unnade vi oss.

Undrar lite vad jag ska fixa för lunch eller middag idag, bläddrar väl lite i böckerna eller googlar lite. Men är det någon som har något tips så är det välkommet!

Förövrigt ställde jag mig på vågen i morse, även fast jag inte ska det förrän måndag (svårt att tygla mig), och den stannade nu på 107,0 kilo. Det händer alltså lite ändå. Nu lär jag dock binda en massa vätska efter vindrickandet igår så jag är beredd på att gå upp lite igen, men skönt att det händer lite i varje fall :).

Dum nog som jag är så ställde jag mig på vågen i morse, och står stilla i vikt. Inget konstigt med det, egentligen, hellre det än gå upp. Men ska i alla fall skärpa till mig lite igen. [mannen] har också kört igång på Cambridge sen i måndags och det är bra för det blir lättare, men sen har vi tillåtit oss LCHF-middag, och kanske tillagat lite för mycket. I alla fall för mig och min mage, för jag har fått lite ont i magen efter middagen. Ska alltså minska portionen om jag ska äta sånt! Annars ingen fara som sagt, det går ju i alla fall inte åt fel håll!

Men nu får det bli vägning och mätning på måndagar, man kanske inte kan förvänta sig att det hinner hända något annars.

Dagens vikt: 108,2 kilo.

Huga! Idag har jag tagit lite för mycket avsteg från Cambridge. Inte på ett dåligt sätt, eftersom jag följt LCHF, men jag har ju faktiskt tänkt att köra Cambridge just för den därkick-starten. Nåja, man kan synda på värre sätt. Jag var på utbildning med jobbet idag och de bjöd på lunch. Valde mellan lax och raggmunkar, så det fick bli lax UTAN potatis. Tog yoghurtsås och sallad till, mums! Nu ikväll har jag och [mannen] gjort varsin omelett med diverse allt på, dvs korv, avokado, gurka, ost samt creme fraishe. Fruktansvärt gott if you ask me, men däremot får det max bli ett vanligt mål om dagen de närmsta dagarna, annars kan jag egentligen lika gärna gå över på bara LCHF direkt.

Är i alla fall nöjd med helheten, för jag bjöds även på fika idag och tog endast kaffe, så när jag syndar, så syndar jag i varje fall på "rätt sätt".

Köpte ett måttband igår förresten och ska mäta mig och skriva in måtten här, men det blir inte idag.
Det blev trots allt inte av. Jag orkade inte, mycket på grund av smärtor i ryggen. Cambridge har gått bra i varje fall, men tog en ägg-middag idag med. Och det har jag inte dåligt samvete för, det känns bra. Läser ju på lite nu under tiden för att lära mig lite mer om LCHF och det blir bra, tror jag! Det verkar också gå bra att kombinera med Cambridge så jag ser det inte som att jag syndar, utan det är ett medvetet nyttigt val.

Önskar bara att smärtan kunde försvinna, min nacke är inte rolig just nu.

Jag kommer nog aldrig bli något träningsfreak, men nu har jag bestämt mig, det BLIR en promenad idag. Ingen supersnabb eller superlång sådan, men ändå, en promenad. Känner mig jätteinspirerad nu när vågen visar neråt!

Hejja, hejja!
Åh vad jag har haft svårt att hålla mig från att gå och ställa mig på vågen under helgen. Jag har ju också "fuskat" lite, men då enligt LCHF. Igår tog jag ett likadant mål som i lördags men bytte medvetet ut den sista påsen Cambridge mot den. Det kändes helt okej!

I morse när jag ställde mig på vågen visade den: 108,1 kg!

Det är skitmycket, jag vet, men det är 5,1 kilo mindre än för en vecka sen!!! JAG är glad och nöjd. Sen vet jag allt det där snacket om att det bara är vatten som försvinner först och yada yada, men JAG kan väl få vara nöjd och glad i alla fall? Det är ju ändå början på något!

Jag tror jag inhandlar ett måttband idag också så jag får ytterligare något att gå på. Cheers!

Helgen är jut lite svårare (enligt mig) att hålla sig till nyttigt. Men det gick relativt bra ändå. Jag tog mina tre Cambridge-soppor, men blev fruktansvärt hungrig sen på kvällen. Gjorde i alla fall ett bra val när jag väl "syndade", kollade i en av mina böcker om LCHF och valde sen att steka två ägg och hade sen skinka, paprika, gurka och en klick majonäs på. Det gick bra och jag höll mig sen resten av kvällen.

Idag söndag har jag också kunnat hålla mig hittills, jag har ätit två av tre Cambridge (fast druckit lite kaffe med mjölk i också). Det blir en till troligtvis, eller också gör jag något liknande som igårkväll med ägg. Det känns inte så farligt att göra avsteg från Cambridge om jag väljer sådana alternativ, alltså LCHF, eftersom det är precis vad jag tänker gå över till när jag känner mig färdig med Cambridge.

Är GRYMT spänd på vad vågen visar imorgon, även om det bara har gått en vecka.

Inte med maten utan att hålla sig ifrån att ställa sig på vågen. Två dagar till känns oändligt, även om jag tänkt hålla mig till Cambridge i minst tre veckor totalt, kanske ännu mer om det fungerar bra och när jag ändå håller på. Hejja hejja! :)