Just ätit biffar och avokado och har tråkigt. Hade gärna varit hemma för där finns alltid något att pila med, men hinner inte hem mellan. Blä.

Ja, nu har jag kört rätt hård LCHF i drygt tre veckor, förutom i lördags, då jag klämde flera kokosbollar. Samt har druckit en del rött vin, men det får man ju faktiskt göra enligt dem. Idag åt vi också soppa på rotsaker och det är ju gränsfall eftersom det ej är över jorden-grönsaker. Men tror det finns värre saker att synda med. Men detta eviga dåliga samvete, vet inte hur jag ska hantera det, samt att det knappast underlättar att hålla dieten. Nåja, jag kämpar på. Snart väga mig igen, men misstänker att det är den där tiden på månaden strax och vill inte att det ska påverka resultatet, så att jag blir felaktigt besviken, därför väntar jag. Heja mig!

Kör väl rätt stenhårt på det nu och det går okej, 106,5 vägde jag i söndags i alla fall. Vi får väl se. Jag har en remiss till sjukhuset för operation om ca tre månader, så jag ger verkligen järnet nu, för om jag fram till dess kan gå ner en del på egen hand så kanske jag inte gör den. Vi får se. Jag bestämmer mig inte förrän jag ska in för operation, beroende på hur det går med viktnedgången nu. Önska mig lycka till.