Det har gått förvånandsvärt bra, jag har inte behövt somna hungrig och så. Har inte vågat ställa mig på vågen eller annat, utan väntar till måndag morgon för att få en hel veckas resultat istället. Men jag har som sagt klarat det bra. Endast ätit riktig mat igår på lunchen då vi tackade av en kollega som slutade, men jag åt enligt LCHF då, vilket jag tänkt gå över på efter att jag känner mig nöjd med Cambridge. Åt två skivor köttfärslimpa, sås och sallad. Känner mig sjuk taggad att fortsätta också!

Tisdag och torsdag drog jag med min dotter ut på promenader eftersom både hon och jag behöver börja röra på oss och gissa om jag blev förvånad då hon idag, fredag sa "jag tänkte att vi skulle gå ut och gå en runda". (Hon är sex år.) Klart att man hakar på!!! Så lite motion har det blivit denna veckan också.

Nu laddar jag för helgen och tänker fortsätta med Cambridge och eventuellt lite motion också. Längtar till måndag för att se om det börjar bli lite resultat!
Nu har jag tröttnat på att vågen återigen pekar uppåt! Jag kan inte påstå att jag inte förstår varför, med tanke på hur man bott och allt som varit under senaste året, men svårigheter att hinna eller kunna laga vettig mat. Därför försöker jag att inte vara för hård mot mig själv, utan gilla läget. Men jag gillar ju inte hur läget ser ut just nu och därför körde jag igång med Cambridge igen i måndags (110926). Roligt är det ju inte att skriva sin vikt, men nu är det så, och det är precis det jag måste göra något åt igen.

Min plan är att så småningom (om kanske 4-5 veckor?) gå över på LCHF, men under denna första tiden behöver jag en kickstart samt bryta mina ovanor som smygit sig in under de levnadsförhållanden jag haft senaste året.

Kanske blir det också att jag slutar helt att röka också, även om det idag inte är mycket. Men en sak i taget, eller också kommer det automatiskt.

Jag ska försöka leta upp mitt måttband så jag kan mäta mig kroppsligt också, men just nu är det borta så vi får se. Har varken lust eller råd att köpa nytt varje gång saker får egna fötter!

Nåväl, startvikt 110926 var 113,2 kilo. Jag VET, det är mycket, min enda tröst är att jag faktiskt vägt mer, som mest 120 kilo, men det är ju knappast ett mål jag strävar åt så nu vänder vi trenden!